МАЙДАН: ПРОТИСТОЯННЯ В УКРАЇНІ. 23 ЛЮТОГО. ОН-ЛАЙН

Читать на русском

16:47 Заява СБУ: Валентин Наливайченко, призначений парламентом Уповноваженим по контролю за діяльністю Служби безпеки України, домовився про спільну роботу з громадськими активістами Майдану.

Під час зустрічі, яка відбулася сьогодні в СБУ, Наливайченко обговорив найближчі дії Служби. Він поінформував активістів, що зустрівся з представником Меджлісу кримських татар Мустафою Джемілєвим, і СБУ вже діє на упередження сепаратистських проявів в Криму.

Також Наливайченко запевнив у тому, що разом з активістами буде контролювати, щоб СБУ негайно вжило заходів для затримання правопорушників, які вбивали людей, організаторів, які організовували масові вбивства, і керівників, які віддавали злочинні накази.

16:36 Г. КЕРНЕС: ПРЕЗИДЕНТ ЯНУКОВИЧ - ЦЕ ВЖЕ ІСТОРІЯ. Мер Харкова також привітав Юлію Тимошенко з визволенням та не збирається йти із займаної ним посади. Про це повідомляє Еспресо.TV.

16:21 ДОБКІН НЕ ПОКИНЕ ПОСАДУ ГОЛОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОДА - офіційний сайт облдержадміністрації.

16:06 В Керчі відбулася жорстока сутичка під час проведення акції місцевим осередком партії "УДАР".


15:58 Заступник фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв: Ю. Тимошенко не претендуватиме на пост прем'єр-міністра України, передає "РБК-Україна".

15:46 В. РИБАК: НА МЕНЕ НІХТО НЕ НАПАДАВ


15:40 Відео офіційного звернення О. Єфремова від всієї Партії регіонів до народу України.


15:35 "Правий сектор" оголосив звернення до росіян та російськомовних громадян України.

15:17 Голова комітету Держдуми РФ у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків із співвітчизниками Леонід Слуцький: "Скасування регіонального статусу для російської мови - негативний сигнал, це може спричинити за собою звуження російськомовного, у тому числі освітнього, простору в Україні. Це, безумовно, спонукає нас увійти у співпрацю, причому найбільш практичним чином, з кожною родиною в Україні, яка не хоче відриватися від російської мови і від російського світу, щоб діти в цих сім'ях могли отримати освіту і говорити російською мовою".

14:43 На Майдані прошла акція проти повернення Ю. Тимошенко в політику, повідомляє  LB.ua.

14:26 ВЕРХОВНА РАДА ВІДПРАВИЛА У ВІДСТАВКУ Р. БОГАТИРЬОВУ ТА Л. КОЖАРУ.

Крім того, депутати проголосували за мораторій на закриття лікарських закладів та повернули собі повноваження з призначення та звільнення суддів. Згодом Турчинов переніс засідання на 16-ту годину понеділка.

13:27 Лідер партії УДАР Віталій Кличко вважає, що представники нинішнього Кабінету Міністрів не заслуговують на місця в новому уряді.

13:25 ВЕРХОВНА РАДА ВІДМІНИЛА МОВНИЙ ЗАКОН КОЛЕСНІЧЕНКА-КІВАЛОВА.

13:17 Звернення фракції Партії регіонів до народу (фото Влада Соделя).

13:09 Д. Табачника звільнено з посади Міністра освіти та науки. Межигір'я передано в державну власність.

13:06 ВЕРХОВНА РАДА ПРИЗНАЧИЛА ТУРЧИНОВА В.О. ПРЕЗИДЕНТА.

13:00 Студенти, які раніше зайняли міністерство освіти, визначили власних кандидатів на посаду міністра освіти, повідомляє Радіо Свобода з посиланням на члена комісії з питань молоді й студентства ВО «Майдан» Сергія Пархоменка.

Найбільш прийнятними кандидатами на посаду очільника Міносвіти для студентського активу є президент Києво-Могилянської академії Серій Квіта, ректор НТУ «КПІ» Михайло Згуровський та народний депутат, голова Комітету з питань науки та освіти Верховної Ради Лілія Гриневич.

12:11 Фото автопарку сім'ї Януковичів у Гостомелі.

12:03 Тим часом, перед Межигір'ям черга з бажаючих відвідати резиденцію В. Януковича.

11:54 Народний депутат від партії "Батьківщина" Андрій Пишний зареєстрував зареєстрував Постанову про перейменуваня вулиці Інститутської на вулицю Героїв Небесної Сотні. 

11:49 У місті Стрий Львівської області знесли пам'ятник радянському солдату.


11:46 Перші кроки Арсена Авакова на посту міністра внутрішніх справ.

11:42 Мірошниченко: Партія регіонів сподівається увійти до майбутньої коаліції в парламенті - ZN.ua.

11:25 Сирійські повстанці реагують на події в Україні.

11:19 Володимир Огризко пропонує вимагати від Росії екстрадицію Добкіна і Кернеса.

10:58 "СБУ ДІЄ НА УПЕРЕДЖЕННЯ СЕПАРАТИСТСЬКИХ ПРОЯВІВ В КРИМУ", - Наливайченко. Крім того, Наливайченко запевнив, що винні в нападах та вбивствах активістів будуть покарані. В тому числі й високопосадовці, які давали злочинні накази.

10:28 Можливі кандидати на крісло прем'єр-міністра - Петро Порошенко, Арсеній Яценюк та Юлія Тимошенко, заявляє М. Томенко - Інтерфакс.

10:07 Міністр фінансів РФ Антон Силуанов: РОСІЯ ПОЧЕКАЄ НА ФОРМУВАННЯ НОВОГО УРЯДУ ПЕРЕД ТИМ, ЯК НАДАВАТИ УКРАЇНІ ЧЕРГОВИЙ ТРАНШ КРЕДИТУ. Про це повідомляє ІТАР -ТАСС.

10:01 Реакція багатьох лідерів громадської думки та простих людей на повернення Юлії Тимошенко та заяви щодо її участі у президентських виборах неоднозначна.

9:48 Новопризначений міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив усіх затриманих активістів (64 особи).

9:44 Ніч на Майдані прошла спокійно. Ввечері зі сцени до людей звернулася звільнена Ю. Тимошенко.

В Інтернеті з'явилося відео екстреного виїзду В. Януковича з Межигір'я.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: