Українські військові просуваються на Бахмутському напрямку та мають певні успіхи

Українські військові просуваються на Бахмутському напрямку та мають певні успіхи. Проте кардинальних змін наразі немає.

Про це офіцер пресслужби 26-ї окремої артилерійської бригади ім. генерала-хорунжого Романа Дашкевича Олег Калашніков розповів в етері телемарафону.

Він наголосив, що українські військові просуваються вперед на Бахмутському напрямку, однак ці операції непрості, бо є заміновані території, а ворог активно застосовує дрони для розвідки.

«На сьогодні ми відбиваємо контратаки ворога досить успішно. Маємо деякі просування на південному нашому фланзі, там, де залізниця. Там є дуже значна кількість лісопосадок, де ворог окопався. З деяких нам таки вдається противника вибити, знищити, і відбувається непоспіхом просування», – додав офіцер.

Нагадаємо, наприкінці жовтня стало відомо, що війська рф посилили своє угруповання і перейшли від оборони до активних дій в районі Бахмута Донецької області. Також складна ситуація була в районі Куп'янська.

Ми раніше повідомляли, що через часті обстріли армії рф у восьми населених пунктах Бахмутського і Покровського районів Донецької області оголошено примусову евакуацію дітей.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО