Обстріли Сумщини: в області за останню добу зафіксовано понад 150 вибухів

Протягом доби понеділка, 14 серпня, росіяни здійснили 22 обстріли прикордоння Сумської області. Було зафіксовано 156 вибухів.

Про це військова адміністрація Сумської області повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається, обстрілів зазнали Хотінська, Білопільська, Шалигинська, Середино-Будська, Краснопільська, Есманська, Великописарівська громади.

По Хотінській громаді ворог бив з міномету, 6 вибухів та артилерії, 5 вибухів. Крім того, з гелікоптера здійснено пуск ракети НАР, 3 вибухи.

У Білопільській громаді зафіксовано мінометні обстріли, 57 вибухів. Також з гелікоптера здійснено пуски рекет НАР, 3 вибухи. Крім того, зафіксовано скидання ВОГ з БПлА, 9 вибухів.

По Шалигинській громаді був мінометний обстріл, 12 вибухів.

При цьому, по Середино-Будській громаді росіяни били з артилерії, 7 вибухів та мінометів, 12 вибухів.

У Краснопільській громаді зафіксовано артилерійські (15 вибухів) та мінометні (7 вибухів) обстріли.

На територію Есманської громади ворог скинув 2 міни. Також росіяни здійснили обстріли Великописарівської громади з гранатометів, 18 вибухів АГС.

Нагадаємо, в ніч на 14 серпня рф атакувала Одесу за допомогою ударних дронів (15 штук) і восьми ракет морського базування «Калібр». Усі цілі збила ППО.

Також російські окупанти вдень обстріляли із танка Козачу Лопань у Харківській області. В результаті одна людина загинула, а троє отримали поранення.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО