«Створюємо загін безсмертних»: Буданов відреагував на російські фейки про свою загибель

Глава Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов прокоментував вкиди російської пропаганди про свою нібито смерть від поранення, отриманого наприкінці травня.

Заяву, присвячену цій темі, керівник розвідки зробив у коментарі Kyiv Post.

За його словами, колишні та нинішні військові командири формують в Україні «загін безсмертних», який переслідуватимуть росіян скрізь, навіть у страшних снах.

«Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів – Валерій Залужний, я Степан Бандера, Симон Петлюра, Іван Мазепа. Тому у росіян та їхніх пропагандистів ще буде багато роботи у нервовій, істеричній обстановці. Загін безсмертних вночі приходитиме у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, і їх кошмарити», – заявив Буданов.

Нагадаємо, 15 червня російські ЗМІ повідомили, що Буданов нібито отримав поранення внаслідок ракетного удару по штаб-квартирі ГУР у Києві 29 травня. А кілька днів тому пропагандисти почали стверджувати, що глава ГУР нібито «помер, не приходячи до тями». При цьому в управлінні розвідки відразу спростували російський фейк про поранення Буданова.

Більше того, сьогодні президент Володимир Зеленський повідомив, що Буданов брав участь у засіданні Ставки Верховного головнокомандувача.

Раніше заступник міністра оборони Ганна Маляр пояснила, навіщо росіяни почали розповсюджувати фейки щодо ліквідації військового командування Сил оборони.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО