«Проблем буде дедалі більше»: у Повітряних силах відреагували на ранкові вибухи в Москві

Ранкова атака безпілотників на Москву та Підмосков'я є внутрішньою проблемою країни-окупанта.

Про це в ефірі телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Те, що відбувається у небі росії, ми зазвичай не коментуємо, і ви це знаєте. Читав, бачив, зрадів. Більше нічого не можу сказати, що там сталося. Це їхні внутрішні проблеми і їх буде дедалі більше», – наголосив Ігнат.

За словами спікера, проблеми режиму путіна створюватимуть, зокрема, «Легіон Свобода Росії» та інші подібні добровольчі формування.

«Вони вже діють і в Бєлгородській, і в інших областях і хочуть повалити кривавий режим путіна – щоб росія нарешті стала вільною державою. І «Легіон Республіки Ічкерія» вже набирає обертів. Ну і сподіваюся, інша росія теж повстане проти цієї тиранії. Ну і, безумовно, наша братня Білорусь, народ теж має право жити у вільній демократичній країні», – резюмував Ігнат.

Нагадаємо, вранці 30 травня кілька десятків безпілотників атакували Москву та Підмосков'я. Як сказав Михайло Подоляк, «не всі дрони готові атакувати Україну, деякі хочуть повернутися до своїх творців і поставити низку питань».

У Кремлі вже встигли заявити, що і міністерство оборони, і система ППО «спрацювали добре» під час сьогоднішньої атаки безпілотників.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО