«Бавовна» у Бердянську: сталися вибухи на базах, де розміщувалися окупанти

В селі Новопетрівка під окупованим Бердянськомсьогодні «прилетіло» по базах відпочинку. Там розміщувався особовий склад окупаційних військ.

Про це повідомляє Бердянська міська військова адміністрація та місцеві Телеграм-канали.

Сьогодні місцеві Телеграм-канали писали про потужний вибух в Бердянську, найгучніше було у центрі міста, особливо в районі порту.

Як повідомлялося, навколо місця «прильоту» кружляє авіація ворога. Одні джерела спочатку повідомляли про влучання в полігон. Також була версія про «приліт» по території бази відпочинку «Хімік», де останнім часом розміщувалось дуже багато окупантів.

«Буквально кілька хвилин тому був черговий неймовірний приліт по базах відпочинку «Хімік», «Весна» в селі Новопетрівка Бердянського району, що знаходиться на узбережжі Азовського моря», - розповів заступник голови районної ради Віктор Дудукалов.

Згідно з його словами, там знаходився особовий склад окупантів.

«І я думаю, що за останні такі кілька «акцій» окупантів померлих можна рахувати там вже не десятками, а сотнями», - додав Дудукалов.

Нагадаємо, що ввечері в четвер, 25 травня, в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області пролунав потужний вибух.

Також у тимчасово захопленому Маріуполі окупанти влаштували дебош зі стріляниною.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО