Окупанти зранку атакували центр Куп'янська, почалася пожежа

Російські загарбники зранку 30 квітня завдали удару по Куп’янську Харківської області, внаслідок чого почалися пожежі.

Про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Як зазначається, під ворожим вогнем перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Червона Зоря, Дворічна, Лиман Перший та інші міста і села.

«Минулої доби ворог продовжував обстрілювати населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Сьогодні о 6:45 ранку російські окупанти завдали удару з РСЗВ по центру Куп'янська», - заявив керівник ОВА.

Згідно зі словами Синєгубова, пошкоджено приватний будинок, гаражі, сталися пожежі.

«Знищено 4 автомобіля. На щастя, обійшлося без постраждалих», - констатував очільник регіону.

Також в області тривають роботи з розмінування звільнених територій. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили майже 11 га території та знешкодили 123 вибухонебезпечні предмети.

Нагадаємо, що армія російської федерації у суботу, 29 квітня, вчергове обстріляла населений пункт Білозерської громади Херсонської області, одна людина загинула.

Також у суботу, 29 квітня, російські військові завдали удару по Чернігівській області. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік, а дитина підліткового віку отримала поранення.

Окрім цього, пошуково-рятувальну операцію на місці ракетного удару рф по багатоповерхівці в Умані завершено. Внаслідок атаки загинули 23 особи, з яких 6 дітей, поранено 9 осіб.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО