Інспектував роботу з «відновлення міста»: у рф заявили, що Шойгу побував у Маріуполі

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу під час поїздки на окуповані території України нібито побував у захопленому Маріуполі.

Про це повідомили в Міноборони рф.

Терористи стверджують, що Шойгу інспектував роботу з відновлення міста, яке зруйнували самі окупанти. Зокрема, він нібито відвідав медичний центр, центр МНС та «новий мікрорайон із 12 п'ятиповерхових житлових будинків».

Проте партизанський супротив Маріуполя заявив, що візиту Шойгу був брехнею, адже йому вистачило сміливості лише добратись до знаку в місто.

«Для розуміння. Шойгу був в Маріуполі 3 березня. Ось тут його гвинтокрил ми зафіксували. Маршрут аеропорт Маріуполь – «Невський» та швидко назад. Тобто де-факто сміливості вистачило лише до знаку в місто. Пабліки росіян написали про візит лише сьогодні, а попередня затравка була на наступний день після візиту», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, російські окупаційні війська запровадили додаткові обмеження для населення у тимчасово окупованому Маріуполі. Ворог установив блокпости на виїзді з Маріуполя, а також облаштував пункти контролю на всіх мостах. Крім того, біля мостів росіяни почали рити окопи та проводити мінування довколишніх територій.

Додамо, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний упевнений, що українська армія звільнить Маріуполь до кінця 2023 року.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО