Залужний про ракетні удари: рф веде війну проти мирних громадян

Росія нездатна подолати ЗСУ, тому веде війну проти мирного населення України.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Telegram-каналі.

«Сьогодні країна-терорист завдала масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури нашої держави. Будучи нездатним подолати Збройні cили України, противник веде війну з мирними громадянами, теплоелектростанціями, лікувальними закладами та навіть немовлятами», - заявив Залужний.

За його словами, сьогодні росіяни випустили по Україні 67 крилатих ракет повітряного та морського базування. Українські військові збили 51 крилату ракету, а також 5 дронів-камікадзе на кшталт «Ланцет».

«Дякую військовослужбовцям, чий професіоналізм рятує життя. Ви є взірцем для всього світу. Те, що ви робите в умовах постійного браку озброєння, техніки, боєприпасів, - на межі можливого», - сказав він, подякувавши також партнерам, які дають Україні системи ППО.

Нагадаємо, 23 листопада російські війська випустили по Україні 70 крилатих ракет. Система ППО знищила 51 ракету та п'ять дронів-камікадзе.

У різних областях України зафіксовано влучання в об'єкти критичної інфраструктури. У результаті по всій країні почалися аварійні відключення світла, деякі області та міста повністю знеструмлені.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО