На Луганщину перекидають залишки найкращих військ рф – Гайдай

Командування російської армії перекидає в Луганську область залишки найкращих військ. Йдеться про десантників, які раніше воювали на Херсонщині.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

«Напевно, можна сказати, що це залишки найкращих вояків росії, тому що інші – це вже свіжо мобілізовані, кадировці, «вагнерівці» з тих, кого Пригожин набрав у в'язницях. А ці, що були у Херсоні, це десантники. Вони максимально підготовлені. Вони в принципі нормально можуть воювати, але це останні такі війська в рф», – сказав він.

Гайдай зазначив, що ці російські підрозділи значно не змінять ситуацію на фронті у Луганській області. За його словами, вони можуть лише пригальмувати наступ ЗСУ, але не зупинити його. Він також додав, що росія активно кидає на передову мобілізовану.

«Мобілізовані – це не солдати, це просто гарматне м'ясо. Вони не вміють воювати, вони здаються в полон десятками, вони гинуть там десятками та сотнями», – наголосив Гайдай.

Нагадаємо, напередодні у Генштабі повідомляли, що росія перекидає свої війська з Херсонського напрямку до Луганської області.

Раніше Гайдай розповідав про просування ЗСУ на Луганщині.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО