УЗ продає «символічні квитки» до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

На честь звільнення Херсона «Укрзалізниця» пропонує українцям зарезервувати квитки на перші рейси до деокупованих міст.

Про це йдеться в повідомленні компанії у Telegram.

«Ви просили – ми зробили! На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст! Разом із платформою UNITED24 розпочинаємо благодійний проєкт «Квитки до перемоги», – йдеться в повідомлені.

Вже сьогодні можна оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. Квиток можна придбати та, зберігати як символ віри у Збройні сили України і звільнення від загарбників, а скористатися ним одразу після звільнення. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою і місцем. Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до перемоги».

В компанії додали, що кошти від продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю автомобілів, які допоможуть сполучити міста і селища на звільнених територіях із найближчими залізничними вузлами.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустила сполучення із звільненим цієї осені Куп'янськом на Харківщині. 3 листопада до міста вирушив перший рейс.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО