На Луганщині через обстріли ворога загинули двоє мешканців Білогорівки

Через обстріл російських окупантів Білогорівки Луганської області учора загинли двоє місцевих жителів.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

«Росіяни вбили двох мешканців Білогорівки, у Кремінній відсутні світло, вода та закінчуються продукти, лікарні на окупованій території переповнені пораненими – відмовляють у госпіталізації цивільним та навіть військовим із запаленням легенів чи інсультом», – розповів він.

За його словами, Білогорівку, як і низку вже звільнених від окупантів населених пунктів, росіяни знову обстріляли вчора.

Також росіянами 25 жовтня відкривався вогонь по Невському, Стельмахівці та Новоєгорівці.

Тим часом мешканці Кремінної, які залишилися в окупації, скаржаться на майже критичну ситуацію в місті – там відсутні світло і вода, в магазини припинили підвозити продукти, зазначив Гайдай.

Він також повідомив, що для поповнення підрозділів приватних військових кампаній до Станиці Луганської з території росії приїхала чергова партія ув'язнених. Так званій «народній міліції», за його словами, заборонено втручатися у разі виявлення порушень з боку найманців.

Нагадаємо, окупанти не випускають охочих евакуюватись з Луганщини. Раніше Гайдай розповів, скільки будинків пошкодили війська рф в Луганській області.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО