Загарбники випустили по Сумщині 28 некерованих ракет: є поранений

Російські окупанти у суботу, 8 жовтня, вкотре обстріляли Краснопільську та Великописарівську громади Сумської області. Всього зафіксували 55 приходів.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

Відомо, що загарбники били по території громад з САУ та мінометів, а також здійснили 4 авіаудари з гелікоптерів, які не перетинали держкордон. Всього росіяни випустили 28 некерованих ракет.

В одному з сел Великописарівської громади у результаті авіаудару постраждав чоловік. Його госпіталізували з уламковими пораненнями.

Крім того, пошкоджено декілька приміщень тракторної бригади одного із аграрних підприємств, сушарку для зерна, комбайн «Джондір» і трактор. Також в області загорілося поле кукурудзи.

Нагадаємо, пізно ввечері 8 жовтня окупанти також обстріляли Запоріжжя. Попередньо відомо, що ворог атакував інфраструктуру міста, яка була зруйнована.

Вже у ніч проти 9 жовтня російські окупанти вдруге за декілька годин обстріляли Запоріжжя. Внаслідок атаки було зруйновано багатоповерхівку, зокрема, цілий під'їзд. Є постраждалі. Людям вже надають необхідну допомогу.

Також загарбники атакували Нікополь Дніпропетровської області іранськими дронами-камікадзе «Shahed-136». Крім того, у Криворізькому районі на російській міні підірвався комбайн.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО