На Луганщині окупанти відключили мобільний інтернет – Гайдай

Для підвищення обороноздатності росіяни відключили мобільний інтернет в Луганській області. Таке розпорядження надійшло від окупаційної влади.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

«Окупаційна влада Луганщини продовжує стверджувати, що нібито на території регіону, або як вона каже «республіки», нічого загрозливого не відбувається. Тільки ось про всяк випадок в області відключено мобільний Інтернет. Як пояснює місцевий оператор, це розпорядження органів окупаційної влади – для забезпечення обороноздатності та безпеки. Раніше вони на цих питаннях не наголошували», - розповів він.

Крім того, він повідомив, що черги на пунктах пропуску вже котрий день не зменшуються.

«Лише на ділянці траси Старобільськ – Луганськ відмічено близько трьохсот цивільних автомобілів переважно з державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів – із причепами, завантаженими награбованим майном, за кермом російські військові», – написав Гайдай.

Нагадаємо, Гайдай повідомляв раніше, що російські війська повністю залишили Кремінну Луганської області. За його словами, ворог виїжджає навіть із захоплених у 2014 році міст.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО