На Дніпропетровщині ворог обстріляв Нікопольський та Криворізький райони

У ніч на суботу російські війська 7 разів ударили по Нікопольському району, і 3 рази – по Криворізькому. Обстріли були з «Градів», «Ураганів» та артилерії.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

«У Нікопольському районі під вогонь потрапили три громади. Минулося без загиблих та постраждалих. У сам Нікополь прилетіли 7 снарядів з важкої артилерії. У місті понівечені з десяток приватних будинків, навчальний центр та лінії електропередач. Без світла залишилося майже 5 000 родин. Частину уже підключили. Аварійні бригади продовжують роботу», – написав він.

Армія рф випустила понад 20 снарядів з «Градів» і важкої артилерії по Марганецькій і Червоногригорівській громаді. Є пошкодження житла.

Криворізький район окупанти обстріляли з «Ураганів» та ствольної артилерії. Є влучання по дачному масиву та енергетичному підприємству у Зеленодольській громаді. Є руйнування, постраждалих мешканців немає.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф вдарила ракетами по Харкову. Постраждала історична будівля та школа. Також було випущено 16 ракет по Запоріжжю. Окупанти атакували об'єкти інфраструктури у Шевченківському районі міста та поблизу обласного центру.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО