Війська рф скинули авіабомбу на Бахмут, пошкоджено будинки

Сьогодні вночі російські окупанти скинули авіабомбу на Бахмут Донецької області, пошкоджено п'ять будинків.

Про це повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко у Facebook.

«Постійні обстріли по всій лінії фронту тривають. Найбільш активно росіяни стріляють у Бахмутському районі: потерпають Бахмутська, Світлодарська та Соледарська громади. Вночі росіяни скинули авіабомбу на Бахмут – без постраждалих, але пошкоджено щонайменше 5 будинків. Під ранок ворог обстріляв місто з гармат – відомо про 1 пораненого», – йдеться у повідомленні.

За словами Кириленка, також були обстріли околиць сіл у Світлодарській громаді, пошкоджено приватні будинки в селах Кодема та Дачі.

Також у Соледарі внаслідок нічних та ранкових обстрілів загинула щонайменше 1 особа, пошкоджено три будинки, згоріли два гаражі, перебито електропостачання. Також під постійним вогнем околиці сіл Яковлівка та Бахмутське – без жертв.

«Близько півночі росіяни завдали чергового ракетного удару по Авдіївці. Трохи згодом – обстріляли місто з артилерії. Снаряди прилетіли у житлові квартали, інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань уточнюємо. Також під російськими обстрілами міста у відносному тилу. Сьогодні це Краматорськ і Костянтинівка», – зазначив голова регіону.

У Краматорську росіяни пошкодили один житловий будинок. У Костянтинівці відбулося два обстріли – снаряди впали поблизу житлових будинків та кав’ярні. Обсяги руйнувань встановлюємо. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 25 липня завдали ракетного удару по Чугуєву в Харківській області. Одна жінка була поранена, під завалами залишаються ще троє людей.

Сьогодні вночі окупанти також обстріляли кілька районів Дніпропетровської області. Пошкоджено будинки та інфраструктуру, постраждала дитина.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО