У рф розширюють масштаби військової підготовки для дітей

У росії розширюються масштаби військової підготовки для дітей. В Бєлгородській області відкрито 500 кадетських класів і близько 1000 юноармійських класів.

Про це повідомляє українська розвідка.

Розповідають, що в російському Бєлгороді на базі місцевого відділення ДОСААФ відкрито курси початкової військової підготовки для тих, хто бажає служити в армії, однак не має відповідного досвіду.

Крім того, в розвідці зазначили, що наближення зони бойових дій до кордону Бєлгородської області змушує місцеву владу переносити ряд об'єктів, пов'язаних з війною, в глибину території РФ. Серед цих об’єктів також «пункт прийому біженців» передислокований з району поблизу селища Нехотіївка в смт Жовтневий.

«Логістика прийому людей залишається без змін: після оформлення біженці направляються в приміщення спортивного комплексу Віраж (критий картодром). З початку війни через пункт пройшли 6,5 тисячі осіб, у тому числі 1400 дітей», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти скаржаться, що командири не дають відпочити під час війни. Натомість просто оформлюють для комісії фальшиві звіти про «відпустку».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО