Окупаційна адміністрація Херсона спішно втекла з будівлі ОДА – депутат

Окупаційна російська влада Херсона спішно втекли із захопленого ними будівлі обласної державної адміністрації та розосередилися по місту.

Про це повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань в ефірі Радіо Свобода.

Хлань припускає, що це свідчить про провал планів окупантів на проведення псевдореферендуму, а також про страх перед ударами Збройних сил України.

«Два уряди (уряд колаборантів і уряд окупантів) евакуювалися з будівлі ОДА, хоча останнім часом вони там розташовувалися, займали всі кабінети та вели бурхливу діяльність. Але останні два дні їх вже немає, вони десь розташувалися в інших місцях» - сказав він.

При цьому, додав Хлань, співробітники ФСБ росії, які тероризують Херсон, розмістилися в одній з міських лікарень, використовуючи тамтешній персонал та пацієнтів у якості живого щита.

Нагадаємо, в ніч четверга, 14 липня, стало відомо, що головний зрадник Херсона і його ексмер Володимир Сальдо потрапив до лікарні. Це може бути пов'язано з онкологічними проблемами.

За даними української розвідки, росія не досягла своєї головної мети - окупувати Україну, тому готується до приєднання вже захоплених територій. Йдеться про три області.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО