У Пентагоні вважають дані щодо втрат України у війні повністю достовірними

** У Пентагоні вважають цифри щоденних втрат Збройних сил України, про які публічно заявив Київ, відповідними до істини та достовірними.**

Про це заявив Міністр оборони США Ллойд Остін, повідомляє американський телеканал CNN.

Остін зазначив, що дані про загибель 100-200 українських солдатів на добу не викликають в Пентагоні ніяких сумнівів, оскільки це цілком очікувані в нинішніх умовах цифри.

«Цифри не виходять за рамки того, що очікується від подібного артилерійського бою. Не дивно, що цифри, про які повідомляють українці, настільки серйозні» - визнав він.

При цьому міністр зазначив, що ослаблення бойового духу українців не помітно - українські військові продовжують хоробро битися проти чисельно переважаючого, повноцінно забезпеченого артилерією противника.

Нагадаємо, раніше в ОПУ заявили, що Збройні Сили України щодня в бойових зіткненнях з російськими окупантами втрачають від 100 до 200 військовослужбовців убитими. А з моменту початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в боях з окупантами загинуло до 10 тисяч українських військовослужбовців.

Пізніше президент Володимир Зеленський пояснив, для чого він розкрив дані щодо втрат Збройних сил України на сході країни.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО