Окупанти зізнаються, що не сподіваються вирватися живими з України – розвідка

Російські окупанти розуміють, що їх кинули на смерть в Україні. У розмовах з рідними вони розповідають, що не мріють повернутися живими.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

У перехопленій розмові окупант скаржиться матері на керівництво та розповідає, що вже змирився зі своєю долею та не сподівається вибратися з України живим.

«В бій відправляють. 20 людей. Там немає різниці – перший-другий. Ми туди поїдемо на смерть. Там стоїть батальйон, а нас 20 людей. Ми вже всі змирились: якщо туди поїдемо, то звідти не вийдемо», – каже окупант.

Він зазначає, що керівництво не буде «виводити» їх, оскільки тоді відкриється правда про звірства, які вчиняли окупанти в Україні.

«Тому що все спливе, що вони тут робили. Як вони тут робили, куди вони стріляли. Всіх давно продали вже. І дорогу продали. Я просто думаю зібратися і піти звідси. Просто тупо піти по лісах. В тайзі не знайдуть», – додає російський солдат.

Раніше повідомляли, що попри погрози про притягнення до кримінальної відповідальності, загороджувальні загони з так званих «кадировців» та посилений контроль з боку «особістів» та прикордонників, російські окупанти всіма можливими способами намагаються залишити територію України.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО