У Харкові з РСЗВ обстріляли два райони, спалахнув приватний будинок

Російські військові сьогодні вночі обстріляли Київський та Слобідський райони Харкова з РСЗВ. Снаряд влучив у приватний будинок, почалася пожежа. Постраждала жінка.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у вівторок, 7 червня.

«У Харкові було обстріляно інфраструктуру Київського району. Вночі внаслідок влучення снаряду росіян сталася пожежа у приватному будинку у Київському районі. Рятувальники витягли з-під завалів 52-річного чоловіка. Він серйозно не постраждав. Поранення дістала 70-річна жінка. Загалом у Харкові поранення отримали 3 особи», - написав він.

В області ворог обстрілював Чугуївський, Богодухівський, Красноградський, Лозівський та Золочівський райони області.

Під вогонь потрапили житлові будинки, господарські об'єкти, критична інфраструктура. У Дергачах під удар потрапило приватне підприємство, сталася пожежа. У с. Слобожанське Красноградського району внаслідок обстрілу знищено понад 20 автомобілів.

«У Дергачах 1 особа загинула, 2 отримали поранення. У с. Чорнооківка Богодухівського району 1 особа загинула. В Ізюмському районі – 1 поранений. У селі Уди Золочівського району 1 поранено. Усього за добу в області 2 загиблих, 7 поранених», - додали до ОДА.

Зазначимо, кілька днів тому війська рф зруйнували тренувальну базу харківських футболістів у Високому.

Нагадаємо, перед цим у Харкові війська рф ракетою зруйнували школу на Салтівці.

Також ворог вдарив ракетами по Лозовській громаді.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО