Сумська та Чернігівська області знову потрапили під обстріл рф

Сумську та Чернігівську області вкотре обстріляли з території росії. Цього разу обійшлося без жертв.

Про обстріл Сумщини повідомив голова ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

«Сумщина. 2 червня після 17 години росіяни зі своєї території почали вести вогонь з мінометів по території Миропільської громади, Сумський район. Близько 20 прильотів. Жертв та руйнувань немає», - йдеться у повідомленні.

У той же час Чернігівську область знову обстріляли з мінометів та артилерії з території Росії, зафіксовано понад 40 «приходів».

Про це повідомили в оперативному командуванні Північ у Facebook.

«Сьогодні вранці окупанти з території росії обстріляли прикордоння Чернігівської області з артилерії та мінометів, «відзначивши» 100-й день від початку їхнього повномасштабного наступу на Україну. Так, з 04:42 до 05:15 спостерігачі зафіксували на напрямку Кам'янська Слобода понад 40 вибухів (приходи) з артилерії калібру 152 мм та міномета калібру 120 мм», - сказано в повідомленні.

Як зазначено, втрат серед особового складу та техніки немає. Інформації про загиблих та поранених серед місцевого населення немає.

Нагадаємо, в ніч на 2 червня війська росії завдали ракетних ударів по території Краснопільської громади в Сумській області. Постраждали не менше трьох людей.

Напередодні війська рф знову обстріляли прикордонну частину Чернігівської області.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО