Війська рф знову обстріляли прикордонну частину Чернігівської області

Окупаційні війська російської федерації продовжують обстрілювати прикордонні регіони в Україні. Вдень зафіксовано щонайменше 22 вибухи в районі населеного пункту Михальчина Слобода Новгород-Сіверського району Чернігівської області.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ».

«Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Чернігівської області з території рф. З 11:45 до 12:15 спостерігачі зафіксували 12 вибухів у Михальчиній Слободі. Попередньо, з міномету калібру 120 мм. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила», – інформує командування.

Як стверджують в ОК «Північ», вже за годину з 13:30 до 13:45 зафіксовано ще 10 вибухів в районі н.п. Михальчина Слобода. Обстріли проводилися знову з 120-мм міномету. Інформації про втрати або пошкодження не надходила.

Нагадаємо, 29 травня російські війська обстріляли прикордонні території Чернігівської та Сумської областей.

Раніше 28 травня російська авіація здійснила 6 пусків некерованими ракетами прикордонними територіями сумської області. Ракети потрапили за межі населених пунктів. Також російські війська здійснили мінометний обстріл Сумщини.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО