У Слов'янську є проблема нестачі хлібу через перебої з газопостачанням

Через перебої з газопостачанням у Донецькій області, яке виникло внаслідок дій окупаційних військ російської федерації, у Слов'янську з'явився ажіотаж із хлібом.

Про це заявив начальник Слов'янської військової адміністрації Вадим Лях.

«Через перебої з газопостачанням в Донецькій області у Слов'янську виник ажіотаж із хлібом. Керівництво МВА вже працює над розв’язанням цієї проблеми. До її вирішення залучені керівники торгових підприємств. Зараз вони налагоджують нові логістичні ланцюжки поставок. Хліб будуть завозити з інших міст, переважно з Дніпропетровської області», – сказав він.

За словами Ляха, впродовж кількох днів можливі невеликі перебої з постачанням хлібу, але ці проблеми мають бути вирішені найближчим часом. Як він стверджує, сьогодні хліб можна купити в супермаркеті «Чудо», магазинах «Южанка», «Соняшник», «Привокзальний». В інших торгівельних точках хліб має з'явитись після обіду. До «Фрешмаркету» завезли хліб із Дружківки, Донецької області.

Нагадаємо, у Донецькій обласній військовій адміністрації повідомили, що регіон може повністю залишитися без газу. Пізніше оператор газотранспортної системи України заявив про повну відсутність газу в Донецькій та Луганській областях через російські обстріли.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО