На Запоріжжі війська рф пошкодили газопровід і спричинили чотири пожежі

На Запоріжжі у суботу, 21 травня, російські війська пошкодили артилерією газопровід і обстрілами спричинили чотири пожежі.

Про це повідомило головне управління ДСНС на Запоріжжі.

Впродовж доби внаслідок артилерійських обстрілів російськими окупантами виникло 4 пожежі у Пологівському та Василівському районах.

«Перше займання сталося в приміщенні гаража в м. Гуляйполе, ще два – на територіях приватних домоволодінь у м. Оріхів, ще одне – в металевій споруді у м. Василівка. Внаслідок артилерійського обстрілу сталася розгерметизація газопроводу у місті Василівка. Рятувальники перекрили газопровід на газорегуляторному пункті», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що рятувальники в супроводі автомобіля швидкої допомогли перевезти важкопораненого чоловіка під час обстрілів у Марфонівці до лікарні в Токмаку.

На територіях, де тривають бої, рятувальники перебувають у підвищеній готовності, а після артилерійських обстрілів ліквідовують їх наслідки.

Нагадаємо, російські військові сьогодні вночі 22 травня запустили ракети по цивільній інфраструктурі одного із сіл Запорізької області.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО