Мер Слов'янська закликав жителів евакуюватися

Місто Слов'янськ Донецької області сьогодні вранці потрапило під ракетний обстріл. Удари були зафіксовані одразу по кількох мікрорайонах. Пошкоджено житлові будинки. Влада закликала людей виїжджати з міста.

Про це написав мер Слов'янська Вадим Лях у Facebook.

«Прилетіло одразу до кількох мікрорайонів. Пошкоджено багатоповерхову житлову забудову, школу. На щастя, жертв вдалося уникнути. Наразі з'ясовуємо розмір збитків. Жителям пропоную ще раз задуматися про евакуацію», - написав він.

Він також оприлюднив інформацію для охочих виїхати зі Слов'янська.

«Сьогодні, 4 травня, об 11:00 від універмагу відправляється автобус до Рівненської області з наступним розселенням. Хто записався на рейс, не спізнюйтесь. Сьогодні від стоянки ЦНАП є можливість виїхати на Дніпро. Тим, кому це необхідно, нададуть житло на кілька днів із подальшим вивезенням до західних областей України. Автобус вирушить орієнтовно о 12:30-13:00», - йдеться у повідомленні.

Мер зазначив, що завтра також вирушатиме автобус.

«Завтра, 5 травня, о 9:30 від стоянки ЦНАП також відправиться безкоштовний евакуаційний автобус до залізничного вокзалу Дніпра. Посадка на рейси за попереднім записом! Записатися можна телефоном гарячої лінії. Бережіть себе! Евакуюйтесь!», - закликав Лях.

Нагадаємо, на Донеччині окупанти двічі обстріляли Авдіївський коксохімічний завод. Напередодні загинули 10 людей.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО