Загарбники ракетами обстріляли Одесу, пошкодивши житловий будинок - деталі

Російські окупанти вдень 23 квітня завдали ракетного удару по Одесі. Відомо, про пожежі і про потрапляння снаряду в житловий будинок.

Про це повідомляє «Суспільне Одеса» та Думская.

О 13:20 в Одесі та області оголосили повітряну тривогу. За десять хвилин містяни чули вибухи. Після чого з'явилася інформація щодо пошкодження житлового будинку.

Як зазначає видання, в Одесі наразі пожежа, пошкоджено житловий будинок. Користувачі соцмереж повідомляють про пожежу в одному із житлових комплексів. На місці вже працюють екстрені служби. Даних про жертв і постраждалих поки що немає.

Відомо, що система протиповітряної оборони збила одну ворожу ракету.

При цьому, жителів Одеси закликають залишатися у укриттях. Також городян просять не знімати наслідки ворожого обстрілу і не викладати їх в інтернет.

Пізніше ракетний удар по Одесі підтвердили в оперативному командуванні «Південь». Там зазначили, що є влучення до об'єктів інфраструктури. Одесити попередили, що небезпека не минула.

Нагадаємо, що Служба безпеки України ліквідувала в Одеській області російську агентурну мережу та затримала трьох осіб, які співпрацювали з росією.

Раніше ми повідомляли, що у Миколаєві вночі ракета окупантів влучила у кафе у спальному районі.

Також нагадаємо, що російські загарбники планують на Великдень посилити обстріли мирного населення та українських військових. При цьому, рашисти пишуть «Христос Воскрес!» на снарядах.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО