Під Таврійськом збили ракету, двоє людей загинули від уламків

Унаслідок збиття ракети поблизу тимчасово окупованого Таврійська Каховського району Херсонської області від уламків загинуло двоє місцевих жителів, ще троє – отримали поранення. Їх доставили до лікарні в Каховці.

Про це повідомляє Каховська міська територіальна громада.

«Сьогодні з ранку в Каховці було неспокійно. П'ятеро цивільних мешканців з пораненнями поступило в Каховську міську лікарню. Двоє вбитих, троє поранених (з них один у важкому стані в реанімації, 2 - середньої важкості). У всіх поранення від уламків», – зазначають у громаді.

Як стверджується, у лікарні Каховки повідомили, що доставлені з Таврійська постраждалі зазнали ушкоджень від уламків ракети, яку збили над Плодовим (розташоване у Таврійській міській громаді Каховського району).

«Звертаємось до всіх каховчан і мешканців нашої Каховськоі громади. Якщо чуєте постріли або вибухи не чекайте повідомлень, не підходьте до вікон, не вибігайте на вулицю, аби зафіксувати», – зазначили у громаді.

Нагадаємо, російські окупанти підняли російські прапори у Скадовську на Херсонщині. Також війська росії розстріляли сімох цивільних у Херсонській області, а потім підірвали їхній будинок.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО