Російські окупанти повністю контролюють місто Ізюм – місцева влада

Російські окупанти під вечір, 1 квітня, все-таки зуміли встановити контроль над містом Ізюм в Харківській області через свою кількісну перевагу, а також зрадників серед місцевих.

Про це написав начальник управління у справах молоді та спорту міської ради Ізюма Максим Стрельник на своїй сторінці в Facebook.

«Кількісна перевага російських окупантів і віроломство місцевих зрадників призвели до встановлення 1 квітня 2022 року тимчасового контролю ворога над Ізюмом» - повідомив він.

Стрельник нагадав, що ще 26 березня місцеві зрадники провели російських солдатів у південну частину міста, яка утримувалася українськими військами. Через дії зрадників виявилися повністю заблоковані шляхи доставки гуманітарної допомоги в Ізюм і евакуації городян, а війська рф почали захоплення міста.

«Враховуючи дану загрозу, ЗСУ проводили військові заходи з деблокування міста, про які не можна було публічно повідомляти, враховуючи військову таємницю... Битва за Ізюм не завершилася, і наша армія незабаром обов'язково звільнить місто від російських окупантів і врятує ізюмчан, які стали заручниками підлості місцевих зрадників і агресії ворогів» - написав він.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань порушило кримінальні справи проти колишнього міського голови міста Ізюм, двох діючих депутатів Ізюмської міської ради та колишнього співробітника поліції. Їм інкримінують державну зраду.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО