Авіаудар по драмтеатру Маріуполя: міськрада з посиланням на очевидців повідомляє про 300 загиблих

В результаті авіаудару російських окупантів по Драматичному театру в Маріуполі могли загинути близько 300 людей.

Про це повідомляє міська рада із посиланням на очевидців.

«Від очевидців з'явилася інформація про те, що у Драматичному театрі Маріуполя внаслідок бомбардування російським літаком загинуло близько 300 людей. До останнього не хочеться вірити у цей жах. До останнього хочеться вірити, що всім удалося врятуватися. Але слова тих, хто був усередині будівлі в момент цього терористичного акту, говорять про протилежне», – заявили в міськраді.

«Драматичний театр цинічно знищили вісники «руського миру». Цих фашистів 21 століття не зупинив ані величезний напис ДІТИ, ані заяви самих людей, що там лише мирні – жінки, діти, люди похилого віку. Окупант знав куди б'є», – додала міська влада.

Нагадаємо, російські окупанти 16 березня скинули бомбу на Драматичний театр у Маріуполі. На той момент там ховалися сотні мирних жителів, переважно жінки та діти.

Як свідчать знімки з супутника, перед будівлею і позаду неї на асфальті білою фарбою було нанесено добре помітний напис «Діти».

Наступного дня після авіаудару стало відомо, що трохи більше сотні людей вдалося врятуватися. Доля решти залишається невідомою.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО