Через обстріли зупинено роботу Луганської ТЕС

У місті Щастя вимушено зупинили роботу Луганської ТЕС через пошкодження на лінії електропередач. Причина – ворожі обстріли.

Про це повідомив у Facebook голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай.

«Пошкодження на всіх лініях електропередач, що відходять, підходять до Луганської ТЕС у Щасті. Станцію зупинено!», - написав він.

Він також додав, що зараз від обстрілів страждає Врубівка та Щастя, мешканці залишилися без комунікацій:«Врубівка без електрики та газу. Люди перебувають у бомбосховищах. Пошкоджено житлові будинки. Пошкоджено газопровід – 200 споживачів без газопостачання. Доступу до відновлення поки що немає. Обстріли не вщухають. Щастя без води, тепла та світла».

«Російські окупанти здійснили чотири прямі попадання у водозабір. Також обстріли в районі РЕМ, робітники ЛЕО залишили свої робочі місця у зв'язку з прямою загрозою життю. Розбито колектор тепломережі в районі КПП ТЕС. Теплозабезпечення припинено. Перебито лінію 110 кВ. Організовано ремонт електропостачання», - написав він.

Нагадаємо, на Донбасі зберігається загострення ситуації. За останні чотири дні окупанти обстрілами пошкодили 104 будинки мешканців.

Перед цим у Луганській області снаряди потрапили на територію школи та дитячого садка.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО