Зеленський провів нараду з силовиками в аеропорту «Бориспіль»

Президент України Володимир Зеленський провів термінову нараду з керівниками силових структур і сил безпеки прямо в аеропорту «Бориспіль», куди він прилетів після участі у Мюнхенській конференції з безпеки.

Про це повідомили в офісі президента України ввечері 19 лютого.

Президент заслухав докладні звіти про події, які відбулися на території Сходу України за 19 лютого, а також прийняв рапорти про стан бойової готовності військ.

«Президент отримав актуальну інформацію від розвідувальних служб про ситуацію на території Росії та Білорусі вздовж українського кордону, а також на тимчасово окупованих територіях Криму, Донецької та Луганської областей. Крім того, йшлося про нагальні проблеми гуманітарного характеру та шляхи їх вирішення. Учасники наради обговорили можливі сценарії подальшого розвитку подій та необхідні кроки України у разі реалізації кожного з них. Володимир Зеленський дав доручення щодо актуального додаткового матеріально - технічного забезпечення військ» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вдень 19 лютого народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл на Донбасі. Трохи пізніше під обстріл потрапили представники МВС України на чолі з Міністром Денисом монастирським.

Сам Зеленський 19 лютого виступив на Мюнхенській конференції з безпеки, де звернувся до західних держав з низкою прохань і пропозицій.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО