У Мінкультури анонсували 16 лютого телемарафон на тему єднання

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко анонсував 16 лютого телемарафон на всіх телеканалах країни на честь нового свята.

Про це він розповів на пресконференції у Києві у вівторок, 15 лютого.

«Буде цікавий телемарафон завтра з 8:00 до 10:00 ранку всі телеканали країни фактично віщатимуть однією картинкою. З 8:00 до 10:00 та з 19:00 до 22:00 ми побачимо різних спікерів, представників влади, лідерів громадської думки, волонтерів, які говоритимуть на тему єднання та на тему наративів, які нашу країну допомагають об'єднувати», - сказав Ткаченко.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський видав указ про започаткування нового державного свята - Дня єдності, який відзначатимуть щороку 16 лютого.

Кабінет міністрів доручив органам влади забезпечити підняття Державного прапора України на адміністративних будинках у всіх населених пунктах та підсвічування у вечірній час адмінбудівель кольорами прапора на День єднання.

Сьогодні розвідка США повідомила про те, що Росія має намір вторгнутися до України о першій ночі за британським часом у середу, 16 лютого.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО