У Києві побили та пограбували відомого телеведучого

У Києві побили та пограбували журналіста та медіа-експерта Андрія Куликова.

Як повідомляє «Київ оперативний», двоє чоловіків пограбували та побили киянина на проспекті Перемоги у Шевченківському районі столиці.

За даними поліції, двоє чоловіків підійшли до жертви і попросили сигарету. Отримавши відмову, вони його жорстоко побили. Потім потерпілого пограбували: у нього відібрали три тисячі гривень, банківську картку та мобільний телефон. Нападників уже затримали.

Пресслужба Київської міської прокуратури повідомила, що ними виявилися уродженці Миколаївської та Волинської областей. Один з них раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та незаконне зберігання наркотиків, інший – має статус обвинуваченого у провадженні за фактом вчинення крадіжки.

Нападникам повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Міжнародна федерація журналістів оприлюднила результати власного щорічного моніторингу ув'язнених та вбитих журналістів.

Також стало відомо, що зросла кількість випадків фізичного насильства.

Раніше ми писали, що в Одесі продавець піротехніки напав із ножем на журналістів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО