Монастирський розповів, чим скінчилася історія з нардепом Галушко та його водієм

Водія народного депутата від «Слуг народу» Миколи Галушка, інцидент з яким стався в грудні 2020 року, Печерський районний суд засудив до штрафу в 10,2 тис.грн і позбавлення водійських прав строком на один рік. Таким чином, інцидент можна вважати вичерпаним.

Про це написав міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський у своєму Facebook.

«Інформую, що водій народного депутата, який став сьогодні відомий на всю країну не з кращого боку через манеру спілкування з поліцейським, притягнутий до адміністративної відповідальності за статтею 130 Кодексу про адмінправопорушення за відмову пройти огляд. Рішенням Печерського районного суду Києва він позбавлений права управління на 1 рік і заплатив штраф 10200 гривень» - повідомив він.

Монастирський додав, що зараз у Верховній Раді України знаходиться запропонований законопроєкт, який вводить відповідальність за образу співробітника поліції у вигляді штрафу розміром від 850 до 1700 грн. Міністр зазначив, що дуже сподівається на прийняття цього документа нардепами.

Нагадаємо, 22 грудня в мережі з'явилося відео, на якому народний депутат від «Слуги народу» Микола Галушко нецензурно спілкувався з поліцейськими, які зупинили за порушення ПДР автомобіль його водія.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО