Окупанти на Донбасі поранили водія-санітара

Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксували 6 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Відомо, що окупанти відкривали вогонь в напрямку Невельського з мінометів калібру 120 мм. Неподалік Чермалика ворог двічі застосував протитанковий ракетний комплекс.

Поблизу Причепилівки російські найманці здійснили обстріл зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. Біля населеного пункту Оріхове-Донецьке бойовики вели вогонь з артилерії калібру 152 мм.

«Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно типу «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення», – додають у повідомленні.

Внаслідок ворожих дій дістав поранення водій-санітар. Наразі він перебуває у лікарні. Медики оцінюють його стан як важкий.

Нагадаємо, упродовж минулої доби, 13 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню на Донбасі, ще один обстріл з мінометів калібру 120 мм стався сьогодні вночі.

Додамо, Британія готова перекинути спецназ через можливе вторгнення РФ. Наразі вони створюють групу військових, до складу яких ввійдуть спецназ, представники розвідувального полку, медиків, інженерів і зв'язківців.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО