Україна візьме курс на підвищення обороноздатності – Резніков

Україна візьме курс на підвищення обороноздатності країни. Це необхідно для повернення Криму та окупованих територій Донбасу.

Про це заявив новий міністр оборони Олексій Резніков, повідомляє пресслужба Міноборони.

Як зазначив Резніков, він чудово знає поведінку Росії, оскільки два роки брав участь у переговорах щодо Донбасу. Він пояснив, що Росія – це такий супротивник, якого можна зупиняти, лише якщо давати відсіч.

«Хочемо миру? Хочемо повернути Крим та окуповані території Донецької та Луганської областей? Потрібно підвищувати обороноздатність і стійкість країни», - сказав міністр під час свого виступу до Міноборони.

Новий голова Міноборони також розповів, що планує зайнятися ситуацією у Збройних силах, оскільки дуже низький відсоток військових рекомендує своїм знайомим йти служити до армії.

«Тобто щось із процесами всередині самих ЗСУ. Ці дисбаланси треба зняти. Встановити причини, розібрати на складові та зняти. Інакше нам буде дуже важко встояти перед Російською Федерацією, яка не зупиняє свого гібридного наступу», - наголосив він.

Нагадаємо, у четвер, 4 листопада, Верховна рада проголосувала за призначення Олексія Резнікова міністром оборони України.

Також зазначимо, Резніков озвучив суму, яку Росія витрачає на окупований Донбас.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО