У Мінрегіоні запевнили, що не підвищуватимуть тарифи на опалення

У Кабміні запевнили, що тарифи на опалення для населення не будуть підвищуватися в жодному з регіонів.

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час робочої поїздки до Чернігівської області зазначив, що умови меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепла та гарячої води мають виконуватися у всіх регіонах країни, повідомляє пресслужба відомства.

«Тарифи на опалення для населення не будуть підвищуватися в жодному з регіонів. Це визначено меморандумом, що був укладений в рамках Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Умови цього документу мають виконуватися по всій Україні. Чернігів не є винятком. Про це, у тому числі, ми сьогодні спілкувалися з міським очільником», — наголосив Чернишов.

«Тарифи на централізоване опалення для населення в місті Чернігові не зростатимуть та залишаться на рівні попереднього опалювального сезону», — підкреслив міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, 30 вересня Кабмін, Нафтогаз та Асоціація міст України підписали Меморандум про взаєморозуміння. Документ має врегулювати проблемні питання у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

Раніше президент пообіцяв, що тарифи на газ та тепло не зростуть до кінця опалювального сезону.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО