Німеччина готова і надалі допомагати Україні впроваджувати реформи – Кличко

Німеччина готова і надалі допомагати Україні впроваджувати реформи та європейські стандарти життя.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко.

Віталій Кличко, разом з мером Лейпцига Буркхардом Юнгом, відкрили Дні Києва в Лейпцигу, присвячені 60-річчю побратимства і співпраці двох міст.

«Ми вдячні нашим німецьким партнерам і друзям. За співпрацю, за їх підтримку і допомогу. Київ переймає найкращий досвід Лейпцига в муніципальному управлінні, впровадженні стандартів європейської демократії і реформ. Зокрема, це стосується розвитку системи смартсіті, втілення принципів первинної демократії, економічної та культурної співпраці», – повідомив Кличко.

Водночас мер Лейпцига Буркхард Юнг наголосив на важливості розвитку місцевого самоврядування і широких повноважень місцевих громад, бо це є і ознакою демократичного шляху розвитку держави.

Нагадаємо, політична партія «Слуга народу» на своєму засіданні в Трускавці представила план реформ України на 2021-2023 роки.

Серед цілей, які пропонуються в програмі реформ - членство України в НАТО, успішне завершення реформи Служби безпеки України, створення і розвиток національної системи стійкості, система національного опору, реінтеграція тимчасово окупованих територій, інформаційний суверенітет, розблокування питання обміну полоненими у форматі Тристоронньої контактної групи.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО