Справа Шеремета: суд долучив нові докази сторони захисту

Шевченківський районний суд Києва в рамках розгляду справи про вбивство журналіста Павла Шеремета перейшов до стадії залучення доказів сторони захисту до матеріалів справи.

Про це повідомляє Укрінформ.

Докази будуть долучати щодо трьох обвинувачених Юлії Кузьменко, Андрія Антоненка та Яни Дугар.

Зокрема, під час цього засідання суд долучив спочатку докази від захисника Кузьменка, Тараса Беспалого, а саме - два томи матеріалів. За його словами, серед цих доказів, які він надав суду - характеристика щодо Кузьменко.

Від адвоката Дугар Віталія Коломійця суд залучив частину доказів для подальшого дослідження їх в суді.

Серед долучених від Коломійця матеріалів - висновок судово-медичної експертизи (СМЕ) про зріст Дугар без взуття; висновок за результатами проведення комісійної психологічної експертизи із застосуванням комп'ютерного поліграфа; диск з стенограмами і анкетні дані, що стосуються свідків, які, за інформацією адвоката, сторона обвинувачення не заявляла на попередньому розслідуванні і не подавала до переліку осіб, яких слід допитати, і інші матеріали.

Від захисника Антоненка, Дмитра Кругового суд також залучив до матеріалів справи частину доказів сторони захисту Антоненка, а саме - копії телефону Антоненка, копії його сторінок з соцмереж, та інші докази.

Прокурор зі свого боку попросив суд надати йому можливість для ознайомлення з усіма матеріалами. Засідання відклали до 30 вересня.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві, його машину підірвали.

Напередодні суд пом'якшив запобіжний захід обвинуваченому у цій справі Андрію Антоненку.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО