Наглядова рада «Укрзалізниці» прийняла заяву Юрика про відставку

Виконувач обов'язків голови правління УЗ Іван Юрик подав до наглядової ради заяву про звільнення. Його заяву вже задоволено.

Про це повідомляє пресслужба УЗ у понеділок, 9 серпня.

Так, наглядова рада 7-8 серпня провела позачергове засідання і вирішила задовольнити заяву Івана Юрика про звільнення його від тимчасового виконання обов'язків голови правління з дати призначення нового тимчасово виконувача обов'язків.

У компанії відзначили, що «взяли до відома рекомендацію, зазначену у рішенні Ради національної безпеки і оборони» і пов'язані з цим обговорення. Зокрема - доручення від Міністерства інфраструктури, засноване на рішенні Кабміну, акціонера компанії.

При цьому Юрик продовжить роботу в УЗ на посаді члена правління, відповідального за фінанси.

Наглядова рада також розглянула рекомендацію Номінаційного комітету і вирішила рекомендувати уряду погодити призначення Олександра Камишина новим тимчасовим виконувачем обов'язків голови правління до 31 грудня 2021 року або до обрання нового постійного голови правління.

Нагадаємо, Іван Юрик очолив УЗ 15 квітня.

На початку серпня РНБО доручила Кабміну призначити міністра інфраструктури Олександра Кубракова тимчасовим головою «Укрзалізниці».

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО