Зведення штабу ООС: 6 обстрілів, втрат немає

Від початку 3 серпня проросійські бойовики на Донбасі здійснили шість порушень режиму тиші - окупанти застосовували стрілецьку зброю, станкові гранатомети і міномети, а в Луганській області запускали безпілотник.

Про це повідомляє командування операції Об'єднаних сил.

«З початку сьогоднішнього дня зафіксовано шість порушень з боку збройних формувань Російської Федерації», - наголошується в повідомленні ВЗГ.

Поблизу населеного пункту Золоте-4 бойовики обстріляли позиції українських військових зі стрілецької зброї. Поруч зі Світлодарськом ворог вів вогонь із автоматичних станкових гранатометів та автоматів.

Біля Луганського противник застосовував протитанкові і автоматичні гранатомети, а також стрілецьку зброю.

Неподалік від селища Водяне в Донецькій області проросійські бойовики обстріляли позиції ООС із мінометів 82-го калібру.

А біля населеного пункту Водяне на Приазов'ї ворог застосовував протитанкові і автоматичні станкові гранатомети.

А в Луганській області здійснив проліт із перетином лінії розмежування безпілотник Орлан-10 окупаційних військ.

«Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України немає. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам місії ОБСЄ», - заявили в штабі.

Крім того, від початку доби українські сапери розмінували 6 гектарів території і передали на знищення 61 вибухонебезпечний предмет.

Нагадаємо, в РФ виступають за повернення очного засідання ТКГ до Мінську.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО