Шпажист Ігор Рейзлін виборов Україні другу медаль на Олімпіаді в Токіо

Український фехтувальник Ігор Рейзлін виборов бронзову медаль для збірної України на Олімпійских Іграх.

Про це стало відомо з трансляції змагань.

Український шпажист Ігор Рейзлін у фіналі чоловічого турніру у шпазі на Олімпійських іграх у Токіо виборов «бронзу». Це друга медаль в активі української збірної на цих змаганнях.

Він став єдиним українським шпажистом, що пройшов у півфінал змагань. Роман Свічкар та Богдан Нікішин програли ще у першому раунді. Раніше ніхто з українців не проходив у півфінал одиночного турніру з чоловічої шпаги.

У півфіналі Рейзлін поступився французові Ромену Каннону – 15:10. У боротьбі за третє місце спортсмен переміг італійця Андреа Сантареллі – 14:10.

Нагадаємо, це друга медаль України на Олімпіаді-2020. Першу медаль для України здобула Дар'я Білодід. 20-річна українська дзюдоїстка виборола бронзову медаль у ваговій категорії до 48 кг на Олімпійських іграх у Токіо.

Зазначимо, у п'ятницю, 23 липня, в Токіо стартували відкладені на рік через пандемію коронавірусу літні Олімпійські ігри. Україну на Олімпіаді представлятимуть 158 олімпійців у 25-ти видах спорту. Загалом на іграх атлети розіграють 339 комплектів нагород у 33-х видах спорту.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО