«Редколегія» на Skrypin.ua: межа Медведчука, футбольна форма як супротив та шашлики із Зеленським

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведуча Катерина Супрун обговорюватиме основні теми цього тижня разом із гостями Данилом Яневським, Тетяною Микитенко (Ragu.li) та Дмитром Крапивненком (Український тиждень).

Нагадаємо, 7 червня президент Володимир Зеленський напередодні Дня журналіста зібрав деяких представників ЗМІ та пригощав їх «шашликом, приготованим власноруч».

Відзначимо, після чергової порції записів плівок голови політради «Опозиційною платформи - За життя» Віктора Медведчука стало відомо про те, яким чином Медведчук отримав у власність частину нафтопроводу «Самара - Західний напрямок». При цьому сам Медведчук неодноразово заперечував причетність до труби.

Раніше повідомлялося, що УЄФА зобов'язав українську сторону прибрати з форми на Євро-2020 вітання «Героям слава» після того, як в цьому гаслі побачили політичний контекст. Відзначимо, до цього форма була схвалена, проте Російський футбольний союз наполіг на перегляді, після чого УЄФА схвалив скандальне рішення.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО