Опубліковані річні ціни на газ для населення з 1 травня

Газопостачальні компанії оприлюднили річні ціни на газ для населення з 1 травня. За кубометр газу компанії просять від 7,99 до 13,5 грн.

Найменшу фіксовану на рік ціну своїм споживачам запропонували: «Евода Трейд» - 7,88 грн за куб.м, «Уманьгаззбут» - 7,89 грн за куб.м, «Нафтогаз України» - 7,96 грн за куб.м. і «Волиньелектросбут» - 7,98 грн за куб.м, пише «Газотека».

Фіксовані річні ціни інших постачальників газу, які обслуговують більшу частину населення України, становлять 7,99 грн за куб. м.

Ще дев'ятнадцять постачальників газу запропонували своїм клієнтам фіксовані на рік тарифи в розмірі від 8,2 грн за куб. м до 12,9 грн за куб. м.

Найвищими тарифи на газ у розмірі 13,5 грн за куб.м будуть для споживачів компаній «Херсонська обласна ЕК», «Житомирська обласна ЕК» та «Чернівецька обласна ЕК».

Як відомо, в Україні з 1 квітня втратила чинність постанова Кабінету міністрів України про заморожування ціни на газ для населення. Раніше постачальники газу назвали ціни на квітень.

Також ми писали, що НКРЕКП схвалила введення в Україні річного тарифу на газ для постачальників «блакитного палива» населенню.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО