Разумков допустив два позачергових засідання 30 березня

Наступного вівторка, 30 березня, у Верховній раді можуть відбутися одразу два позачергових засідання. На одному розглянуть ряд законопроєктів, на другому – заслухають звіт силовиків щодо подій під ОПУ 20 березня.

Про це розповів голова парламенту Дмитро Разумков, передає пресслужба ВР у четвер, 25 березня.

«Попередньо ми можемо говорити про те, що позачергове засідання Верховної ради, швидше за все, відбудеться у вівторок о 13:00. Можливо, їх навіть буде два», – повідомив він.

Разумков уточнив, що одне засідання може бути ініційоване президентом для розгляду ряду економічних питань та протидії пандемії.

«Паралельно з цим народні депутати звернулися до апарату Верховної ради щодо видачі їм підписних листів на ще одне позачергове засідання, яке, швидше за все, також відбудеться у вівторок», – зазначив спікер ВР.

На другому засіданні, за його словами, передбачається заслуховування звіту представників силових відомств щодо подій під Офісом президента 20 березня.

«В цілому, я думаю, що може бути десь до 17-18 питань, які ВР зможе розглянути у вівторок», – додав Разумков.

Нагадаємо, напередодні нардеп «Слуги народу» Олексій Устенко в коментарі «Слово і діло» розповів, що позачергове засідання Ради перенесли з 26 березня на 30 березня.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО