Пожежа у Первомайську: затриманому загрожує довічне ув'язнення

Чоловікові, якого затримали за підозрою в підпалі будівельного супермаркету «Епіцентр», інкримінують одразу дві статті Кримінального кодексу. Йому може загрожувати покарання у вигляді довічного ув'язнення.

Про це повідомив начальник головного управління Нацполіціі в Миколаївській області Сергій Шайхет на сторінці в Facebook у вівторок, 2 лютого.

Він уточнив, що чоловік був затриманий у порядку статті 208 КПК України. Кримінальне провадження відкрито за двома статтями, санкція яких може позбавити зловмисника волі довічно.

«За скоєне йому загрожує до довічного позбавлення волі.На місці пожежі наразі поліцейські продовжують забезпечувати публічну безпеку та порядок. Попередньо вдалось евакуювати всіх відвідувачів та працівників ТЦ», - заявив Шайхет.

Нагадаємо, сьогодні вдень у Первомайську Миколаївській області виникла масштабна пожежа в торговому центрі «Епіцентр». Згоріло близько 800 кв. метрів площі всього магазину. Попередньо жертв і постраждалих немає.

Пізніше поліція затримала чоловіка, який підпалив торговий центр в Первомайську. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 «Замах на вбивство» УКУ.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО