Морози в Україні: у всіх областях розгорнуть пункти обігріву

По всій Україні буде розгорнуто мережу пунктів обігріву на період значного зниження температури з 15-16 січня. Таке рішення ухвалила Держкомісія з питань ТЕБ ​​та НС.

Про це повідомляє пресслужба Кабміну в четвер, 14 січня.

«На період значного зниження температури у всіх областях буде розгорнуто мережу пунктів обігріву, в регіонах з інтенсивними опадами на складних ділянках доріг буде працювати снігоочисна і посипальна техніка», - йдеться в повідомленні.

Так, з 13 до 17 січня Держкомісія доручила обласним та Київській міській адміністрації у разі зниження температури від -10 градусів і нижче в населених пунктах облаштувати мережу пунктів обігріву та забезпечити їх продуктами харчування, одноразовим посудом, паливом та іншими предметами першої необхідності.

У свою чергу соцслужби повинні проінформувати населення про місця знаходження таких пунктів, а також активізувати роботу з надання допомоги незахищеним верствам населення.

Нагадаємо, цього тижня до України дісталися морози. Ще з середи в багатьох регіонах пройшли снігопади. Сьогодні снігом замітає столицю.

При цьому в ДСНС попереджали, що з 15-16 січня місцями очікуються 20-градусні морози.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО