Дубинський відреагував на санкції США

Нардеп від «Слуги народу» Олександр Дубинський відреагував на санкції США, запроваджені сьогодні проти нього та ще шести українців.

Про це політик написав у Facebook.

«На жаль, помилкові доноси шабунят і всіх інших йому подібних аферистів, з приводу, нібито мого зв'язку з Деркачем, тимчасово, в силу об'єктивно складної ситуації в США, дозволили корупційним паразитам реалізувати чергову аферу. В черговий раз заявляю про те, що я ніколи не втручався у вибори в інших державах, в тому числі й американські вибори та ніколи не мав відношення до оприлюднення або інших подібних дій так званих плівок Порошенко-Байдена. І це всі прекрасно знають», - зазначив Дубинський.

«За право мати незалежну позицію, яка пов'язана з відстоюванням інтересів українського народу, можна витримати тимчасові незручності та тимчасово побувати у таких списках. І це лише початок великого і складного шляху по відстоюванню українських національних інтересів», - написав нардеп.

Нагадаємо, в понеділок, 11 січня, Міністерство фінансів США оголосило про впровадження санкцій проти громадян і організацій України через «втручання у вибори».

У Мінфіні США вважають, що особи та організації, котрі потрапили до списку санкцій є частиною «пов'язаної з Росією мережі впливу, що має відношення до (нардепа) Андрія Деркача», санкції проти якого були впроваджені в вересні минулого року.

Раніше Деркача внесли до списку Управління з контролю за іноземними активами (OFAC), яке поміщає до нього фізичних та юридичних осіб із метою національної безпеки.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО