В Австрії зачиняють гірськолижні курорти

В Австрії через великий наплив туристів деякі гірськолижні курорти, які працюють попри пандемію, обмежують в'їзд або взагалі припиняють роботу.

Про це пише Deutsche Welle.

З суботи через велику кількість відпочивальників і нездатність забезпечити між ними соціальну дистанцію зачинили долину Боденталь. Також на вихідні зачинені траси на курорті у Земмерінг в Нижній Австрії, що розташований приблизно у ста кілометрах від Відня.

Повідомлення про велику кількість людей надходять також з гірськолижних курортів Хінтерстодер, Вурцеральм і Касберг у Верхній Австрії. Схожа ситуація спостерігається також і на інших австрійських гірськолижних курортах, через що місцева влада і адміністрація курортів почала запроваджувати обмеження на відвідування.

Через заповнені зони для паркування люди кидають свої машини на узбіччях доріг, що призводить до хаосу і виникнення корок.

Нагадаємо, в Австрії 26 грудня запровадили уже третій локдаун в цьому році. На найближчі три тижні у країні знову закрили більшість магазинів, за винятком продовольчих та тих, які продають товари щоденного попиту.

Раніше повідомлялось, що на час жорсткого карантину в країні працюватимуть численні гірськолижні курорти, де зможуть відпочити тільки місцеві жителі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО